Faqe kryesore arrow Gjuhësi
Gjuhësi
Filter     Order     Display # 
 Date Item Title Hits
22 Janar 2010 Bojkot maqedonishtes 3449
21 Janar 2009 Ëndërrimtari që kishte një dashuri të hatashme ndaj gjuhës shqipe 4273
16 Qershor 2008 Shqypja - Gjuhë e Gjithësisë 3411
07 Shtator 2007 Fjalori Pamor Trigjuhsh 5513
07 Gusht 2007 Adhurimi nuk sht nnshtrim 3730
22 Janar 2007 Si u b toskrishtja gjuh standarte 11296
02 Janar 2007 Prof. dr. Simon Pepa (1936 - 2002),albanolog i palodhur i letrave shqipe 7405
16 Tetor 2006 Doli nga shtypi libri "Gramatika praktike e gjuhes angleze" nga autori Mr.sc. Arburim Iseni 22292
09 Tetor 2006 Shqiptimi i gabuar i fjalve dhe interpretimi i tyre 4467
03 Tetor 2006 Dialekti idiosinkratik 5647
 
<< Start < Previous 1 Next > End >>
Results 1 - 10 of 10
International
English
Faqe interaktive
Sondazhe
Cilën strategji duhet të ndjekë aktualisht Kosova?