Faqe kryesore arrow Arkivi i artikujve arrow Politika arrow Urime Presidentit të ri
Urime Presidentit të ri PDF Print E-mail
01 Gusht 2007
Balli Kombetar, Komiteti per Diaspores (Kryesia) e pershendet ne menyre te perzemerte zgjedhjen  nga ana e Kuvendit, te Zotit Bamir Topi si President i ri i  Shqiperise.
Le te shpresojme se kjo zgjedhje ka per t’a sheshuar rrugen per nje hyrje sa me te shpejte ne NATO edhe ne BE!
Zgjedhja e Zotit Bamir Topi si President,  eshte nje tregues i mire se Shqiperia dale nga dale eshte duke hyre ne rruget demokratike. Kjo zgjedhje gjithashtu ua mbyll dyerte orvatjevet te pa-ndereshme t’atyrevet, te cilet duan te mbesin pergjithemone te lidhur me te shkuaren diktatoriale, krejt ne kundershtim me interesat jetike te mbare popullit shqiptar. Eshte edhe nje grusht i forte kunder ndjekesvet komuniste dhe ish-komuniste.
Nuk do t’a humbasim bindjen se Presidenti i porsa-zgjedhur do te tregohet i  ndjeshem ndaj gjendjes aspak te mire ne mbare trevat e banuara nga Shqipetaret.
Urojme sidomos qe Zoti Bamir Topi te marre para sysh edhe interesat e asaj shtrese popullore, e cila permbledh te gjithe ish-te burgosurit politike, familjet e perndjekura  nga regjimi diktatorial komunist!

Balli Kombetar – Komiteti per Diasporen
(Kryesia)
New York, me 21 te Korrikut 2007


Komente nga lexuesit


International
English
Faqe interaktive