Faqe kryesore arrow Arkivi i artikujve arrow Sporti arrow Njoftim i shoqatės "Ballistėt"
Njoftim i shoqatės "Ballistėt" PDF Print E-mail
01 Gusht 2007

 

Shoqata e tifozëve Ballistët i lajmëron të gjithë anëtarët me  një lajm të shkëlqyeshëm  se  tanimë  funksionojmë edhe  zyrtarisht  si Shoqatë.  

Shoqata e tifozëve Ballistët me vendqëndrim në Tetovë në  adresën: Stadiumi i Qytetit, Tetovë, tanimë funskionon  edhe në mënyrë  legale, të cilën e mbron ligji, me statut, me vulë, dhe me amblem.

Në mbledhjen e jashtëzakonshme të mbajtur me datë 25.07.2007, në  presencë të një numri të konsiderushëm tifozësh  u vendos që të  bëjm regjistrimin e shoqatës.  Së pari u zgjodhën 17 delegat me  aklamacion pas kësaj u bë  zgjedhja e kryesisë së Ballistëve ku bëjnë  pjesë 5 anëtarë prej të cilëve u zgjodh Kryetari, 2-Nën Kryetar,  dhe 1 Sekretarë. Kurse në mbledhjen që do të mbahet ditët në  vijim, do të shpaloset edhe kryesia më e gjërë e Ballistëve qe  do te  emerohen nga kryesia e Ballistëve.

Per kryetar u rizgjodh Valdrin Asani me votat e të gjithë  delegatëve, në prani të një numri të konsiderueshëm të tifozëve.

Kjo ishte një informim reth Shoqatës të sapo regjistruar, dhe zyrës  së re të Ballistëve, e cila është hapur keto ditë.

Këtu më poshtë do të keni mundësi t'i shiqoni fotot e vendimit të  marrë nga regjistri central i RM për regjistrimin e  shoqatës që me  datë 25.07.2007 u bë e plotë fuqishme dhe nuk do të ketë mundësi  më emri Ballistët të keqpërdoret  nga ziliqarët.

E gëzofshim të gjithë vllezër dhe na qoft për hajr.

Vendimi për Shoqatën:
http://img126.imageshack.us/my.php?image=shoqatavendimi1ad2.jpg
http://img254.imageshack.us/my.php?image=shoqatavendimi2aku8.jpg


Foto të zyrës:

http://img122.imageshack.us/img122/5746/1zyraballistetud9.jpg
http://img161.imageshack.us/my.php?image=zyra2mz9.jpg
http://img523.imageshack.us/my.php?image=zyra3yi5.jpg
http://img403.imageshack.us/my.php?image=zyra5hr0.jpg
http://img514.imageshack.us/my.php?image=zyra6zv1.jpg
http://img50.imageshack.us/my.php?image=zyra14hm9.jpg
http://img45.imageshack.us/my.php?image=zyra15mt5.jpg
http://img375.imageshack.us/my.php?image=zyra18jw3.jpg
Me respekte,
Shoqata Ballistët.

 


Komente nga lexuesit

Koment nga GUEST më 2007-08-03 12:28:21
edhe une genc mula ju uroj shoqates jete te gjate e te lumtur e te behet edhe me e madhe e me shume antare te rinj urime se shpejt bashkimi kombetare rrofte shoqata e ballistve me shkruani ju lutem ne imailin tim per te gjitha ju lutem mirupafshim urime

Koment nga GUEST më 2007-09-14 11:24:26
Falenderime deri tek redaksia juaj dhe te gjithe dashamiresit, nga Shoqata e tifozėve Ballistėt 
 
Stafi, www.ballistet.com 
 


International
English
Faqe interaktive