Faqe kryesore arrow Arkivi i artikujve arrow Politika arrow Letër nga lexuesit: PBK të afrojë njerëz të aftë dhe të ndershëm!
Letër nga lexuesit: PBK të afrojë njerëz të aftë dhe të ndershëm! PDF Print E-mail
15 Maj 2008

Kam mendimin se ne zgjedhjet e ardhshme, PBK duhet te therrase ne gjirin  e saj njerezit me te ndershem, do te ishte nje deshtim per kete parti  qe njerezit te mendojne qe jane te gjithe  njesoj. Kjo parti  duhet te therrase sot duke u parapregatitur, edhe shume shqiptare nga  emigracioni qe sot jane te afirmuar dhe kandidatet e kesaj partie te kene nje  moral qe ti dalloje nga te tjeret, sa me shume te rinj e te reja te  angazhohen dhe te behen paraprinjes te fateve te kombit dhe jo te vuajne  mbi kurriz vendime te pushtetareve antishqiptare.

Flori Kavaja

 


Komente nga lexuesit


International
English
Faqe interaktive