Faqe kryesore arrow Arkivi i artikujve arrow Politika arrow Deklaratë publike
Deklaratë publike PDF Print E-mail
21 Korrik 2008

Xhemil Meço 

Me daten 5 korrik 2005 ne Tirane u zhvillua kongresi i 12-te i PBK.
- Duke patur parasysh zhvillimet jo demokratike dhe shkeljet e renda ne kete kongres nga ana e ish-kryetarit te PBK z. Adriatik Alimadhi, shkelje qe jane ne kundershtim te plote me piken 2. te Dekalogut.
- Duke patur parasysh gjendjen e rende aktuale brenda kryesise se PBK, mungesen e vullnetit dhe aftesise per t'u perfaqesuar ne Parlamentin shqiptar ne zgjedhjet e vitit 2009.
- DUke patur parasysh mungesen e reagimit te kryesise dhe z. Adriatik Alimadhi ndaj gjendjes aktuale te PBK dhe tendencen e tij per te larguar elementet pozitive te PBK.
- Duke patur parasysh mungesen e aftesise se kryesise aktuale te PBK per te realizuar objektivin themelor te PBK, bashkimin kombetar.

Per keto aresye:
1. Distancohem nga kryesia aktuale e PBK dhe nga kryetari i saj z. Adriatik Alimadhi i cili mban pergjegjesine kryesore per situaten aktuale.
2. I bej thirrje z. Adriatik Alimadhi te jape doreheqjen nga funksioni i kryetarit te PBK dhe t'i hape rrugen nje kongresi te ri demokratik dhe nje kryesie te re te afte per te realizuar programin dhe objektivat e PBK.
3. Iu bej thirrje te gjithe antareve te PBK te perkrahin doreheqjen e z. Adriatik Alimadhi dhe thirrjen e nje kongresi te jashtezakonshem.

 

Kam besimin se PBK do te gjeje forcat per ta kapercyer kete krize te thelle ku ndodhet qe prej vitit 2005 dhe do te dije te organizohet per t'u perfaqesuar ne Parlamentin qe do te dale nga zgjedhjet e vitit 2009, per te promovuar dhe mbrojtur idene e bashkimit kombetar.

Me respekt
Xhemil Meço
Anetar i Keshillit Kombetar te PBK
Botues i gazetes "Balli i Kombit" ne internet


Komente nga lexuesit

Koment nga GUEST më 2008-08-04 11:08:36
Balli, fronti,perpara etj etj kane qene dhe jane lavdia e kombit Shqipetar. Ne kete kohe te shkolluarit ishin te gjithe me ballin, sado qe Enqeni injorant i vrau pjesen dermuese pasi ai me shoke ishin lopcare, nuk e shoje dot kte kadegori intelektualesh. Shikoni pinjollet qe dhe sot sduan te hapen dosiet. SHQIPERIA e SHQIPETAREVE. Kujdes se virusi shfaqet ne mjaft menyra;ps,lsi,pkk etj, por me i rrezikshmi sot eshte Diggit desinformim.P.F. Ita.


International
English
Faqe interaktive