Faqe kryesore arrow Arkivi i artikujve arrow Emigracioni arrow Njoftim nga Shoqata e Shkrimtareve Shqiptaro-Amerikane
Njoftim nga Shoqata e Shkrimtareve Shqiptaro-Amerikane PDF Print E-mail
12 Maj 2009
Shoqata e Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë organizon: “Panairin e librit” ne New York, 2009.

Të gjithë shkrimtarët e shoqatës dhe miqtë e tjerë që nuk aderojnë në shoqatë, si: botuesit, përkthyesit, publicistët janë të lutur të sjellin librat e tyre ku do të vendosen në stendat perkatese.

Te gjithe te interesuarit duhet të konfirmojnë pjesëmarrjen duke dërguar me e-mail emrin dhe mbiemrin, për ta printuar me kohë, pasi do te kene stenden e vet.

Konfirmimin tuaj mund ta dergoni ne kete adrese e-maili:Panairi i librit do të hapet në ora 10.00 paradite, me datën 31 maj 2009

në Monroe College në New York.

Hyrja për publikun është falas!

 

Adresa ku do te organizohet panairi i librit eshte:

 

  King Hall building

   2501 Jerome Avenue .

  Bronx, N.Y. 10468

  Phone: (718) 933-6700


 

Ju mirepresim,

 

Presidenti                               Kryetari

Adnan Mehmeti                     Dalan Luzaj
 

Komente nga lexuesit


International
English
Faqe interaktive