Faqe kryesore arrow Arkivi i artikujve arrow Politika arrow LISTA E PLOTË E KANDIDATËVE TË PBK PËR ZGJEDHJET E 28 QERSHORIT 2009
LISTA E PLOTË E KANDIDATËVE TË PBK PËR ZGJEDHJET E 28 QERSHORIT 2009 PDF Print E-mail
01 Qershor 2009
Listat shumemërore e kandidatëve të partive
        
Partia Balli Kombëtar
        
BERAT

            
            
Nr në listë    Emri    Atësia    Mbiemri    Gjinia
1    Behar    Refat    Velmishi    M
2    Adriatik    Bektash    Alimadhi    M
3    Mirela    Viktor    Dano    F
4    Hiqmet    Taulla    Lapardhaja    M
5    Zenel    Sulejman    Qama    M
6    Meritesha    Muhedin    Velmishi    F
7    Xhevahir    Tahir    Mustafaj    M
   

 

DIBER           

Nr në listë    Emri    Atësia    Mbiemri    Gjinia
1    Fatmir    Bajram    Doksani    M
2    Hasan    Ali    Turici    M
3    Nexhmije    Lutfi    Lushka    F
4    Petrit    Rustem    Kurti    M
5    Zamir    Shyqyri    Collaku    M

        
        
DURRES        
            
Nr në listë    Emri    Atësia    Mbiemri    Gjinia
1    Shpetim    Ali    Varaku    M
2    Adriatik    Bektash    Alimadhi    M
3    Hena    Behar    Gishto    F
4    Festim    Memet    Zaimi    M
5    Xhevahir    Mane    Çaushi    M
6    Brunilda    Shefik    Elezi    F
7    Ruzhdi    Haxhi    Likmeta    M
8    Nesti    Kol    Stefi    M
9    Ardjana    Selhudin    Xheka    F
10    Bujar    Hasan    Tabaku    M
11    Adem    Avdulla    Rexhepi    M


        
ELBASAN
            
            
Nr në listë    Emri    Atësia    Mbiemri    Gjinia
1    Dalip    Sefer    Kadriu    M
2    Adriatik    Bektash    Alimadhi    M
3    Vilma    Musa    Dede    F
4    Astrit    Demir    Blloshmi    M
5    Artur    Muhamet    Zaimi    M
6    Silvana    Bujar    Pashaj    F
7    Kreshnik    Fatmir    Kullolli    M
8    Abdyl    Hajdar    Vokopola    M
9    Fationa    Petrit    Pashaj    F
10    Njazi    Skender    Çoniku    M
11    Adrihan    Xhevahir    Mançe    M
12    Adela    Kadri    Qosja    F
13    Andi    Beqir    Samuri    M
14    Armand    Fat    Tollumi    MFIER
            
Nr në listë    Emri    Atësia    Mbiemri    Gjinia
1    Majlinda    Ylvi    Toro    F
2    Adriatik    Bektash    Alimadhi    M
3    Arben    Besim    Nazeraj    M
4    Irma    Iljaz    Hoxhaj    F
5    Adriatik    Bardhyl    Gishto    M
6    Ardjan    Demir    Isufaj    M
7    Zyrako    Zenel    Hodaj    F
8    Gramos    Hysen    Ramaj    M
9    Hedi    Tajar    Lamce    M
10    Arlinda    Latif    Bilali    F
11    Izet    Sherif    Shanaj    M
12    Xhevair    Bajram    Isufaj    M
13    Elona    Pal    Marku    F
14    Gezim    Agur    Saliaj    M
15    Floraq    Aqif    Çela    M
16    Tomorr    Sulo    Hazizi    M


        
GJIROKASTER
            
Nr në listë    Emri    Atësia    Mbiemri    Gjinia
1    Petrit    Fitim    Pollo    M
2    Adriatik    Bektash    Alimadhi    M
3    Mirjana    Valter    Bregu    F
4    Artan    Elmaz    Muçenji    M
5    Romeo    Aristotel    Peçi    M


    
        
KORCE
            
Nr në listë    Emri    Atësia    Mbiemri    Gjinia
1    Arben    Haris    Hoxha    M
2    Fatmir    Fuat    Hajderlli    M
3    Ornela    Agron    Xite    F
4    Syrja    Eqrem    Shkullaku    M
5    Hasan    Hamdi    Bylyku    M
6    Limone    Agron    Kajmaku    F
7    Pellumb    Njazi    Pasho    M
8    Arben    Sulejman    Xhaferi    M
9    Gjylse    Skender    Misha    F
10    Edi    Rasim    Yzellari    M
11    Agron    Bajram    Meçe    M
12    Mimoza    Bido    Terolli    F

        

KUKES
                        
Nr në listë    Emri    Atësia    Mbiemri    Gjinia
1    Basri    Shani    Elezi    M
2    Ilir    Brahim    Axhami    M
3    Sojada    Ramis    Kiptiu    F
4    Selim    Avdyl    Jaku    M


        
LEZHE
            
Nr në listë    Emri    Atësia    Mbiemri    Gjinia
1    Dile    Gege    Nikolla    F
2    Adriatik    Bektash    Alimadhi    M
3    Besnik    Xhevdet    Kadija    M
4    Aferdita    Met    Vjerdha    F


        
SHKODER
            
Nr në listë    Emri    Atësia    Mbiemri    Gjinia
1    Gezim    Rifat    Breza    M
2    Adriatik    Bektash    Alimadhi    M
3    Lavdije    Hamdi    Tula    F
4    Arjan    Haki    Vasija    M
5    Agron    Ramiz    Bushati    M
6    Gentjana    Petrit    Barbllushi    F
7    Elton    Fahri    Grizhja    M
8    Serata    Fatos    Alivoda    F
9    Senad    Abdullah    Rrojlli    M
10    Lindita    Beqir    Kodra    F
11    Besmir    Shyqyri    Gruda    M


        
TIRANE
            
Nr në listë    Emri    Atësia    Mbiemri    Gjinia
1    Adriatik    Bektash    Alimadhi    M
2    Sami    Ali    Haka    M
3    Entela    Dino    Kaleshi    F
4    Arjan    Skender    Qato    M
5    Adriatik    Drango    Brahimllari    M
6    Majlinda    Hyso    Hasani    F
7    Adnand    Eqerem    Xhaferaj    M
8    Durim    Ali    Faslliu    M
9    Emirjeta    Nasibi    Sokolli    F
10    Lutfi    Jemin    Dyrmishi    M
11    Roland    Refat    Beqiraj    M
12    Xhumeliana    Kujtim    Dervishi    F
13    Burim    Ziflo    Daci    M
14    Ervis    Dalip    Kadriu    M
15    Erjona    Pellumb    Hajdinaj    F
16    Faik    Asqeri    Jaho    M
17    Enton    Rexhep    Ahmeti    M
18    Anisa    Sulejman    Hyka    F
19    Xhevdet    Hajredin    Lamçe    M
20    Nexhat    Halit    Daja    M
21    Blerina    Fadil    Çela    F
22    Fatlind    Agim    Mustafa    M
23    Qemal    Kamber    Petku    M
24    Daniela    Dino    Dino    F
25    Valter    Ali    Baçe    M
26    Santilian    Hekuran    Pazi    M
27    Mirela    Etem    Mancellari    F
28    Zambak    Engjell    Hasani    M
29    Arjan    X    Çakçiri    M
30    Firdes    Hekuran    Dollia    F
31    Xhevair    Vasfi    Hania    M
32    Ervin    Fejzi    Lutaj    M


        
VLORE
            
Nr në listë    Emri    Atësia    Mbiemri    Gjinia
1    Kujtim    Xhemil    Lamaj    M
2    Ritvan    Bardhyl    Mersinaj    M
3    Mimoza    Hito    Mehilli    F
4    Dashnor    Xhelal    Kaleshi    M
5    Fuat    Sinan    Brahimaj    M
6    Jeta    Osmen    Siqeca    F
7    Fatmir    Kadri    Lamce    M
8    Melqes    Mevlud    Roboci    M
9    Lediona    Hasan    Çela    F
10    Luan    Haki    Grabovaj    M
11    Luljeta    Nazmi    Alla    F
12    Muco    Spiro    Muçaj    M

 


Komente nga lexuesit

Koment nga GUEST më 2009-06-11 11:01:01
urime te gjitheve suksese fitore dhe vetem fitore. 
urime dhe ju zoti ALIMADHI per detyren e re 
edhe pse e meritonit shume me heret 
nje detyr shume here me te mire se kjo 
gjithe se si te uroj larte e me lart 
me respekt MARIGLEN SKENDER QATO.

Koment nga GUEST më 2010-11-25 22:42:41
Koment nga GUEST më 2009-06-11  
urime te gjitheve suksese fitore dhe vetem fitore.  
urime dhe ju zoti ALIMADHI per detyren e re  
edhe pse e meritonit shume me heret  
nje detyr shume here me te mire se kjo  
gjithe se si te uroj larte e me lart  
me respekt Bektash Alimadhi

Koment nga GUEST më 2010-12-07 22:56:21
Koment nga GUEST më 2009-06-11 11:01:01 
urime te gjitheve suksese fitore dhe vetem fitore.  
urime dhe ju zoti ALIMADHI per detyren e re  
edhe pse e meritonit shume me heret  
nje detyr shume here me te mire se kjo  
gjithe se si te uroj larte e me lart  
me respekt Bektash Alimadhi


International
English
Faqe interaktive